Olav
Pallen k19-20 sprint
stine

Flott innsats på Oppdal!

KM-sprint ble lørdag arrangert i det flottte skianlegget Kåsen på Oppdal. Selv om været de siste ukene ikke har spilt på lag med alle som liker skisport, kunne arrangørene by på flotte forhold for alle deltakerne. Rennet telte også i årets SP1-cup. Selv om det var de eldste løperne som sikret oss medaljene, var det også mange sterke prestasjoner blant de yngre som lover godt for framtiden. Alle sammen gikk en prolog og et plasseringsheat. Alise Einmo ble nummer to i rennet, men da bare løpere fra Sør-Trøndelag teller i KM og SP1-cup, ble hun kretsmester i kvinner senior (4 deltakere). I kvinner 19/20 gikk Malin Einmo og Ane Mogstad inn til sølv og bronse (12 deltakere). Jøri Vatten endte på en 9.plass i kvinner 17 (12 deltakere). Njaal Lundamo Aakvik ble nummer 5 i rennet, men endte på 3.plass og bronse i KM (18 deltakere).

I gutter 13 år gikk Abel Sæterbø Raaen og Olav Fugelsøy sterkt og endte på 6. og 8. plass i rennet (49 deltakere). Håvard Vatten ble nummer 13 i gutter 14 år (38 deltakere), mens Johannes Gujord gikk inn til 29.plass (32 deltakere). Noa Sæterbø Raaen endte på en 11.plass i gutter 16 år (37 deltakere), mens Hedda Aasbø og Stine Fiske gikk inn til henholdsvis 6. og 10. plass i rennet (21 deltakere). Mange gode løp av våre deltakere, og som det ofte er i sprint så blir det også litt stang ut med knall og fall.

Neste SP1-cup blir Uglarennet 19.januar, rennet teller også som KM langdistanse.

Vi minner også om at vi skal arrangere KM normaldistanse /SP1-cup 24. mars på Nordmarka Idrettssenter!