njaal
Malin
Ane

MIdt-Norsk Mesterskap på Røros

Lørdag og søndag ble Midt-Norsk Mesterskap for aldersgruppen 13-16 år arrangert på Røros. I dette mesterskapet deltar det utøvere fra Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Møre og Romsdal skikrets. Det var langdistanse skøyting på lørdag, mens det på søndag stod 2km klassisk for alle aldersgrupper på programmet. På lørdagens distanserenn var det guttene Abel Sæterbø Raaen og Olav Fugelsøy som markerte seg best. I rennet gikk de inn henholdsvis 5. og 7. plass, mens i MNM endte på en 4. og 6.plass (andremann i rennet var fra Hedmark Skikrets). Dette i klassen gutter 13 år som telte godt over 40 utøvere. I gutter 16 år gikk Noa Sæterbø Raaen inn til en 17.plass (36 deltakere). Stine Fiske endte på en 14.plass i jenter 16 år (21 deltakere).

I søndagens renn gikk Abel helt til topps og ble Midt-Norsk Mester i gutter 13 år. Her fulgte Olav opp med en knallsterk 4.plass. Dette er gutter som det blir spennende å følge framover. Stine og Hedda gikk inn til henholdsvis 11. og 12. plass i jenter 16 år (23 deltakere), mens Noa ble nr. 15 i gutter 16 år (32 deltakere).

I kretsrennet som ble arrangert samtidig gikk Håkon Bøklep inn til en flott 2.plass i søndagens fellesstart. Han ble nr.5 på lørdagens distanserenn i skøyting.

Resultater:

NorgesCup juniorer Åsen

I helga har det vært NorgesCup på Åsen med tre løpsdager. Det ble en litt redusert tropp vi stilte med på grunn av sykdom. Til slutt ble det Njaal, Malin og Ane som representerte Surnadal IL på rennene. Beste prestasjon var det Malin som stod for da hun gikk inn til 18. plass i prologen på lørdagens sprintrenn i fri teknikk i Kvinner 19/20, Rennet telte også som NM. I kvartfinalen ble det stopp, og hun endte på en 18.plass til slutt. Her ble Ane nr. 57 (100 deltakere). Njaal gikk inn til en 55. plass i Menn 17 år (170 deltakere).

På fredagens distanserenn i klassisk stil gikk Malin inn til 37.plass og Ane ble nr. 55 i Kvinner 19/20 (106 deltakere), mens Njaal ble nummer 91 i Menn 17 år (156 deltakere).

På søndagens avsluttende distanserenn i fri teknikk gikk Njaal inn til 81.plass i Menn 17 år (181 deltakere), mens Malin og Ane ble henholdsvis nr. 36 og 85 i Kvinner19/20 år(105 deltakere). Vi håper at alle snart er friske og raske igjen, slik at vi kan stille med en fulltallig tropp ved neste renn.

Resultater:

Kombinert Tolga

I helga har det også vært kombinert på Tolga. På lørdag var det induviduell konkurranse som stod på programmet. Etter å ha hoppet i K60 og gått 4,5 km langrenn, endte Johannes Gujord på en flott 6. plass i klassen 1G (de som er født 2003/2004). Han gikk et sterkt langrenn, og gikk seg oop flere plasser etter å ha vært litt misfornøyd med det tellende hoppet. På søndag var det sprintstafett på programmet. Lagene var inndelte kretsvis, og bestod av to løpere på hvert sitt lag. Johannes og hans makker lå litt bak etter hoppdelen, men sterkt langrenn førte de opp til en sterk 4.plass (12 lag). Det blir spennende å følge Johannes fram mot hovedlandsrennet på Gålå.