Nerskogrennet

Gikk fort i Nerskogrennet!

Vi hadde med fire løpere da Nerskogrennet ble arrangert for 54. gang søndag. Fv. Jonas Aasbø, Kristoffer Berset, Ole Sæterbø og Ragnhild Mogstad.

Det første Nerskogrennet ble arrangert for 66 år siden. Med noen års avbrekk har Nerskogrennet holdt stand. Rennet er i dag ett av de få gode, gamle klassikerne som fortsatt blir arrangert.

64 skiløpere iførte seg startnummer under dagens tradisjonelle renn. På godt klisterføre la de på vei i en forholdsvis ny løypetrase med start og mål ved Grøtsætra. Rennet som var terminfestet til 27 km, var i år noe kortere pga. en vei som var under utbedring.

Årets utgave hadde mange sterke navn på startstreken, deriblant en av verdens beste langdistanseløpere - Tore Bjørseth Berdal fra Team United Bakeries og Johannes Høstflot Klæbo som var med og vant bronse på stafetten i junior-VM i Almaty (Kasakhstan).

Rennet ble vunnet av nevnte Berdal på tiden 1.01.50, men våre ungdommer gikk også meget sterke renn. Jonas og Kristoffer knivet hele veien. Jonas ble nr. 4 i     M17-20 år på tiden 1.07.00, og Kristoffer vant G 15-16 år på tiden 1.07.01.

Selv om Ole ikke satser langrenn lenger var det sporty av han å stille til start. Ole gikk inn på 1.18.42 i M 21-30 år.

Ragnhild vant J 15-16 år på 1.24.54. Dette holdt til en fin 4. plass totalt.

Resultatliste ved å klikke HER

Klikk HER for å lese hva langrenn.com skriver.

Opdalingen har tatt mange bilder fra rennet. Klikk HER for å se bildene.

 

Annonser

Svorka AS